Konsult inom Kryptoteknik och Signalskydd sökes till Combitech

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom området Signalskydd och Kryptoteknik i Enköping, Växjö eller Stockholm. Även andra orter kan vara aktuella för rätt person. Vill du arbeta med att bidra till en ökad försvarsförmåga genom att stötta försvarssektorn med din kunskap?

Din roll som konsult inom Cybersecurity

Vi söker dig som vill vara med i och/eller leda projekt och delprojekt i vår verksamhet inom kryptoteknik och signalskydd. Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning och testning. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination ovan nämnda områden. 

Uppdragen kommer primärt ha verk, myndigheter och försvarsindustri inom totalförsvaret som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhetslösningar till system för säker mobilkommunikation eller system för kortautentisering. Kunderna inom detta område är kompetenta och erfarna med både organisation och processer för att driva IT-säkerhetsutveckling och förväntar sig att vi ska kunna leva upp till samma höga standard.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa. Dina medarbetare i uppdragen är kollegor med såväl djup specialistkunskap som lång kunderfarenhet.

Hos oss blir du en del av ett stort gäng teknik- och säkerhetsexperter från hela norden där det alltid finns någon att lära av och utbyta idéer med. Våra kunder finns i hela landet så resor förkommer i tjänsten, självklart med hänsyn till rådande restriktioner.

Vem är du?

Vi vill att du har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Vi söker profiler med erfarenhet och intresse för informationssäkerhet. Vi ser helst att du även har erfarenhet inom kryptoteknik eller signalskydd för att du ska förstå de utmaningar som området har. Vi ser gärna också att du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

  • Säker systemdesign och systemintegration
  • Nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet
  • Kravhantering och kravhanteringsverktyg
  • IT-säkerhetsarkitektur
  • Produktutveckling

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en handlingskraftig person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech!

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval kan komma att ske efter sista ansökningsdatum pga semestrar.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!