Konsult inom Defence Logistics till Combitech

På Combitech arbetar vi ständigt i spännande och varierade projekt inom såväl försvar som den civila industrin. Vi vill vara arbetsgivaren för dig som vill växa både personligt och professionellt, den självklara partnern för företag som står inför tillväxt inom utveckling och innovation och den ledande aktören inom säkerhet och trygghet i det digitala samhället. 

Vi söker just nu konsulter inom Defence Logistics inom branscher kopplande till försvarsindustrin. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan! 

DIN ROLL SOM KONSULT INOM DEFENCE LOGISTICS 

Inom området Defence Logistic har vi behov av konsulter inom flera områden så som Projektledare, Tekniska projektledare, Systemingenjörer och Logistiker inom försvar. 

Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som strategi och ledning (ILS* Management), projektledning, underhållsplanering, reservdelsoptimering, tillförlitlighet och livscykelanalys, kravhantering och -nedbrytning men även andra områden kan vara aktuella. 

Du kommer att ingå i ett härligt team med blandad erfarenhetsbakgrund där kunskapsdelning är en självklar del i vardagen. Du ges möjlighet att bolla komplexa frågor och problem med erfarna kollegor, såväl som att agera mentor för de mer juniora. Arbetet kommer att präglas av täta samarbeten mellan olika delar i projekt där du får möjlighet att utveckla dina insikter och bredda din kompetens inom flera områden. Resor i tjänsten kan förekomma. 

* Förkortningen ILS står för integrerat logistikstöd, eller Integrated Logistics Support, och är en internationellt etablerad ledningsstrategi som används främst inom försvarssektorn men också inom den civila industrin. I korthet går den ut på att underhåll och drift tas i beaktning under systemets livstid till syfte att skapa optimal tillgänglighet för att säkerhetsställa att balans mellan kostnad, kvalitet och teknisk funktion hos system uppnås. 

VEM ÄR DU?  

Vi söker dig som är teknikintresserad och som trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser värdet i en god kommunikation och har en positiv grundsyn. För oss är det en självklarhet att dela kunskap med varandra för att lösa kundernas behov tillsammans samt att konstant utveckla vår kompetens och bygga erfarenhet. 

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde eller har motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du hunnit arbeta några år, har erfarenhet av branschen och att driva projekt är det klart meriterande. Oavsett din bakgrund kommer du att bli väl introducerad av erfarna kollegor som kommer att finnas till stöd samt delta i interna utbildningar kring processer och metoder som används inom området.  

Den personliga samarbetsförmågan är en viktig del av din vardag och du ska ha lätt för att samarbeta med flera olika kompetenser. 

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning 

Meriterade är: 

  • Kännedom om RAMS/ ILS 

  • Kännedom om försvarssektorn/ försvarsindustrin 

  • Erfarenhet inom produktdokumentation 

  • Erfarenhet inom träning och träningssystem 

  • Erfarenhet inom förrådshållning och underhållsberedning  

  • Andra erfarenheter som är meriterande kan vara från till exempel erfarenhet från tung industri, komplexa system, konstruktion, elektronik, systemingenjör.

Utöver en tillsvidareanställning kan olika anställningsformer, så som timanställning diskuteras med rätt sökande. 

Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!  

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

På Combitech ingår du vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!