Konsult inom data analytics och machine learning till Combitech i Stockholm

Combitech har vi ambitionen att ligga i den absoluta tekniska framkanten för att på bästa sätt kunna stötta och leda våra kunder och partners i deras framtida utmaningar! Nu är Combitech Stockholm inne i en expansiv fas och söker dig med erfarenhet och intresse av Data Analytics och Machine Learning. Om du vill dela vår passion och stolthet för att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar för det framtida samhället kan du vara just den vi söker!  

Din roll som konsult inom Data Analytics och Machine Learning 

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom Data Insights, Business Intelligence och Advanced Analytics (Machine Learning, Optimization och andra AI områden). 

 

I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av vårt kompetenscentra och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.  

 

Som exempel på vad vi arbetar med kan nämnas skapandet av digitala ekosystem inom hållbart resande och transporter, som vi själva använder oss av i vår strävan mot att bli Sveriges mest miljömedvetna konsultföretag 2022. 

 

Som konsult hos oss kommer vi att utveckla dig både professionellt och privat. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär. 

Vem är du? 

För att passa in i teamet och bidra till att utveckla våra affärer behöver du ha en kombination av nyfikenhet, teknisk kunskap och lyhördhet. Det betyder att du gillar att skapa affärsnytta och mervärde för kunden och manövrerar i gränslandet mellan teknik och verksamhet.  Du är nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att ständigt lära dig nya saker. Vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder och utforska möjligheter att utöka våra konsulttjänster. 

 

Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat några år. Vi tänker oss att du har hands-on erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk, t.ex. Python, Java, C#, C++, Scala samt erfarenhet av dataintegration och versionshantering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av följande: Power BI, Qlik Sense, Informationsmodellering, Docker, Kubernetes, Spark, Kafka, Hadoop/Hive, PostgreSQL, Redis, Azure, AWS, Google Cloud Platform(GCP), bygg- och testautomation. 

Skulle du sakna någon av ovanstående nämnd kompetens, erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt.  

 

Som person har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt, med en förmåga att växla mellan flera olika typer av uppgifter. Det är viktigt att du tycker om att lära ut och att du kan förklara komplexa relationer på ett enkelt och entydigt sätt. Du är duktig på att utrycka dig både muntligt och skriftligt. Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem. Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, och du vill ha ett jobb med både mål och mening. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!