Konsult inom data analytics och AI till Combitech i Stockholm

Combitech Stockholm är inne i en expansiv fas och söker nu dig med erfarenhet/ intresse av Data Analytics. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustri. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i det område som intresserar just dig!

  

 Din roll som konsult inom Data analytics och AI 

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom data analytics och AI över hela landet och över olika kompetensområden, t.ex. Data Science, Machine-Learning, Optimization, etc.och söker därför fler personer till vårt team. 

I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Du blir dessutom en viktig del av vårt kompetenscentra och dess kompetensnätverk, där dum med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor, bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.  

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.  

I projekten har du nära samarbete med andra likasinnade som tycker att det är spännande att analysera data samt kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.  

Vem är du? 

För att trivas i teamet, och bidra till att utveckla våra affärer, behöver du ha en kombination av nyfikenhet, teknisk kunskap och lyhördhet. Det betyder att du gillar att skapa affärsnytta och mervärde för kunden och manövrerar i gränslandet mellan teknik och verksamhet.  Vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder och utforska möjligheter att utöka våra konsulttjänster. 

Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat några år. Vi tänker oss att du har hands-on erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk, t.ex. Python, Java, C#, C++, Scala samt erfarenhet av dataintegration och versionshantering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av något av följande: Power BI, Qlik Sense, Informationsmodellering, Docker, Kubernetes, Spark, Kafka, Redis, Azure, AWS, Google Cloud Platform(GCP), bygg- och testautomation.  

Skulle du sakna någon av ovanstående nämnd kompetens, erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.  

Som person har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt, med en förmåga att växla mellan flera olika typer av uppgifter. Det är viktigt att du tycker om att lära ut och att du kan förklara komplexa relationer på ett enkelt och entydigt sätt. Du är duktig på att utrycka dig både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Du är har ett kreativt sinne och strävar efter att ständigt lära dig nya saker. Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.  

 

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!