Konsult inom cybersäkerhet sökes till Combitech Södra Sverige

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom cybersäkerhet som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle! Vill du hjälpa oss bidra till att säkra och trygga leveranser hos företag och samhällskritiska funktioner genom att skapa medvetenhet om och utreda säkerheten i deras IT och OT-miljöer?

Din roll som konsult inom Cybersäkerhet

Vi lever i digitaliseringens tid. Inom hela samhället ökar behovet av att vara uppkopplad, nåbar och uppdaterad. På samma sätt som i resten av samhället finns dessa behov inom tillverkningsindustrier, processindustrier, samhällskritiska försörjningsfunktioner och inom sjukvården. I takt med att dessa miljöer digitaliseras och insamlad data hamnar i exv. molntjänster, för att finnas tillgängliga för analyser och simuleringar, ökar naturligtvis behovet av cybersäkerhet och en genomtänkt arkitektur.

I din roll kommer du stödja kunden i deras arbete med att granska säkerhetslösningar i befintliga IT/OT-miljöer, nätverk, IT/OT-system och IoT-lösningar, samt föreslå hur olika säkerhetslösningar och regelverk ska utformas för att säkerheten i nätverken ska motsvara de krav som ställts. Uppdragen spänner över hela livscykeln, från kravställning till uppföljning och driftsättning.

Vem är du?

Vi tror att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom data-, elektro- eller systemvetenskap med inriktning informationssäkerhet och har jobbat några år med IT-säkerhetslösningar. Meriterande är om du har certifieringar såsom CISSP eller aktiva produkt certifieringar inom IT-säkerhet, gärna även erfarenhet av arbete med olika typer av molnlösningar och säkerhet kring dessa. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

 
Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Placeringsort kan vara Malmö, Helsingborg eller Växjö.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!