Konsult inom Cyber Security till Combitech i Stockholm

Var med och bidra till ett säkrare samhälle! Combitech expanderar och vi söker fler konsulter inom Cyber Security i Stockholm. Om du delar vår passion av att arbeta med hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle då kan du vara just den vi söker. Hos oss på Combitech, som är ett av Nordens ledande teknikbolag, får du möjlighet att arbeta med IT-säkerhetsarkitektur inom områden som IAM, molntjänster och 5G.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY

Rollen innebär att stödja kundernas verksamhet inom IT- och informationssäkerhet. Hos oss kommer du arbeta med behovsanalys, kravställning, design och arkitektoniska säkerhetsfrågor. Arbetet kan även innefattas av att granska kravuppfyllnad mot standarder och bästa praxis samt leverera gap-analyser och förbättringsplaner.

I rollen arbetar du mot kunder inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Mycket av ditt arbete sker inom områden som IAM, molntjänster eller 5G. Vi söker nu dig som vill stötta och självständigt leda egen och andras verksamhet hos kund i deras framtida utmaningar. Vi arbetar ofta i team med en blandning av seniora och juniora kollegor. Detta innebär att du behöver vara samarbetsvillig, kommunikativ och ha en god leveransförmåga.
 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom Cyber Security. Vi tror att du tidigare arbetat med IT-säkerhetsarkitektur och informationssäkerhet och vi ser gärna att du genomfört lämplig påbyggnadsutbildning som exempelvis CISA, CISM eller CISSP. Det är meriterande för tjänsten med erfarenhet av ramverk som exempelvis KSF 3.1, NIST SP 800-53r5 eller CIS Controls.

I ditt dagliga arbete är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. I rollen som konsult behöver du tycka om att interagera med andra människor. Du är därför en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Vi tror att du är en lagspelare och drivs av att leverera resultat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!