KONSULT INOM CYBER SECURITY TILL COMBITECH I GÖTEBORG

Delar du vår passion för att tillhandahålla hållbara, säkra och cyber-säkra lösningar för framtidens digitala samhälle? Vill du stödja våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi letar efter!

DIN ROLL SOM EN CYBER-SÄKERHETSKONSULT

Secure IoT (Internet of Things) enheten på Combitech befinner sig i en expansiv fas och vi söker därför cyber​-säkerhetskonsulter till Göteborg. Vi hjälper våra kunder att integrera cybersäkerhets- och säkerhetslösningar i deras verksamhet, produkter och tjänster.

I rollen som konsult på Combitech får du möjlighet att arbeta brett i olika typer av uppdrag med fokus på IT och cybersäkerhet. Combitech erbjuder en kreativ arbetsmiljö med uppdrag från kunder inom många olika branscher. Arbetet omfattar allt från analysfas till kompletta implementerade lösningar.

Resor kan förekomma i rollen då vi utför uppdrag både internationellt och i andra delar av Sverige.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med kompetens och erfarenhet inom IT- och cybersäkerhetsområden, särskilt inom telekommunikation, Industriell IoT, och Fordonsteknik. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärmål. Vi ser gärna att du är kommunikativ, öppen och har lätt att etablera goda relationer med människor i din omgivning.

Uppdraget förutsätter att du har kunskaper och erfarenheter från något av följande områden:

• Molnarkitektur och säkerhet, t.ex. AWS-, Azure- och OpenStack -plattformar

• 4G/5G -säkerhet

• Automotive Cyber ​​Säkerhet, t.ex. fjärrdiagnostik, V2X -kommunikation, etc.

• Hotmodellering och riskanalys

• Operativ Teknologi (OT) och Industriell IoT säkerhet

• Säkerhetstestning och sårbarhetsanalys

För detta uppdrag kräver vi att du kan kommunicera flytande i tal och skrift, både på svenska och engelska. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!