Konsult inom Cyber Security – vill du skapa ett tryggare samhälle?

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker. Combitech expanderar och vi vill bli fler konsulter inom Cyber Security som vill arbeta med att skapa ett tryggare samhälle.

Din roll som konsult inom cyber security

Vi hjälper våra kunder med robusta och säkra IT-system vilket ställer höga krav på våra säkerhetslösningar och tjänster. Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och test. Därför kan arbetsuppgifterna variera beroende på uppdragens karaktär och din profil.

Våra kunder finns inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter. Våra uppdrag spänner över lång tid och har ofta en internationell prägel, resor förekommer därmed i tjänsten.

Hos Combitech blir du en del av ett större team som hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och här jobbar en blandning av seniora och juniora konsulter där man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för, vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Aktuella placeringsorter är: Stockholm, Växjö och Linköping.

Vad kan du tillföra?

Vi söker både seniora och juniora profiler med erfarenhet eller stort intresse för IT-säkerhet. Vi söker dig som har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande.

Vi tror att du som söker har kunskap/intresse inom IT-säkerhetsarkitektur, granskning och test av IT-säkerhet eller evaluering. Kanske har du erfarenhet av att leda och driva tekniska projekt? Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är det en fördel.

Certifieringar så som CISSP, CISM och liknande är meriterande, likaså erfarenhet inom Common criteria och KSF.

För att trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du har en god analytisk förmåga och har viljan att hela tiden vilja utvecklas. Du jobbar systematiskt och metodiskt. Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig och kommunikativ samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för en leverans.

Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!