Konstruktörer inom produktutveckling till Combitech Göteborg

Mekanikenheten på Combitech i Göteborg växer! Har du ett stort intresse av teknik och drivs av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? Nu söker vi konstruktörer inom produktutveckling till vårt team. Vi arbetar med Catia V5 och Creo och erbjuder utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Välkommen till Combitech! 

Din roll som konstruktör 

Vi älskar teknik och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet, vi ser gärna att du delar det med oss. På Combitech i Göteborg finns alla möjligheter! Vi verkar inom många olika branscher och områden samtidigt som både personlig- och teknisk utveckling står i fokus. 

 
Vi är cirka 300 medarbetare i Göteborg och vårt kontor är placerat på Lindholmen. Där erbjuder vi en kreativ arbetsmiljö och utmanande projekt. 


På mekanikenheten i Göteborg arbetar vi med många stora företag som har spännande projekt inom rymd-, flyg-, telekom-, försvars- och fordonsindustrin.

Vem är du?  

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker både juniora och seniora personer med erfarenhet av Catia V5 eller Creo samt relevant utbildning. Har du erfarenhet från arbete med plastkonstruktion, elkonstruktion, kablagekonstruktion, gjutgodsartiklar eller plåtkonstruktion ser vi detta som meriterande.
 
För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som är intresserad av nya möjligheter och har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör.

För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. 
 
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker efter sista ansökningsdag!

Kom och gör skillnad 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.


Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!