Konstruktör inom mekanik till Combitech i Trollhättan

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.   

DIN ROLL SOM KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK

Combitech i Trollhättan vill utöka sitt team inom mekanisk konstruktion inom fordon, flyg och övrig industri. Vi behöver nu anställa fler kunniga mekanikkonstruktörer till de arbetspaket som bedrivs från vårt kontor i Trollhättan. I det dagliga arbetet är du fokuserad samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Arbetet innefattar konceptframtagning, analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion och dokumentation. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av en unik högteknologisk produkt. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du kommer att ingå i ett stort team med lång erfarenhet inom mekanisk konstruktion.  

VEM ÄR DU?

Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. 

Du har relevant högskoleutbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet. Kunskap och gärna erfarenhet från fordon, marina eller industriella applikationer. Som konstruktör kommer du att designa och utveckla artiklar och system i nära samarbete med beräkning, produktion, validering och systemleverantörer. Du behärskar minst något av CAD-systemen CATIA, Creo eller Unigraphics NX.  Uppdragen förutsätter att du har kunskaper i svenska i tal och skrift

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!