Konstruktör inom mekanik till Combitech i Stockholm

Vi söker konstruktörer och produktutvecklare till vårt mekanikteam som vill jobba med försvarsindustri, flyg- och fordonsutveckling. Är du en person som tycker att det är riktigt kul med utveckling av såväl klassisk mekanik som ny teknik såsom 3D-printing och 3D-ritningar?  Då är du den vi söker!

Din roll som konstruktör

I detta uppdrag blir du en del av ett härligt team konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem såväl som att få nya infallsvinklar från och i viss mån mentorera mer juniora kollegor.

Du kommer jobba med att utveckla  mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig!

Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik.

Du kan förvänta dig nya, spännande uppdrag från oss på Combitech och då vi har kunder i Stockholmsområdet kommer din placering vara på plats hos våra kunder men även på vårt kontor i Alvik.

Vad kan du tillföra?

Du är en kreativ konstruktör med några års arbetslivserfarenhet inom området samt med en relevant ingenjörsexamen. Ditt intresse ligger i att förbättra och jobba med nyutveckling, anpassningar och effektiviseringar. Du har god allmänkännedom om mekanik och ska tidigare konstruerat komponenter som tillverkats utifrån ditt ritningsunderlag,  gärna med olika tillverkningsmetoder. Vi förväntar oss att du är duktig i CAD och erfarenhet av Siemens NX, Creo eller CATIA ser vi som fördelaktigt. Erfarenhet av konstruktion av batterikapsling och kylsystem är starkt meriterande.

Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så att arbetet blir utmanande och stimulerande för alla.

Vi tror att du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så att arbetet drivs framåt. Rollen medför ofta samarbete med angränsade funktioner så som inköps-, kvalitets- och produktionsavdelningar varför god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är nycklar för att nå nödvändiga kompromisser som krävs för att finna den bästa totallösningen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!