Konstruktör inom hydraulik

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som konstruktör inom hydraulik

Som konstruktör inom hydraulik kommer arbetet bestå i utveckling av hydrauliska komponenter eller kompletta system, ta fram ritningsunderlag med relevanta mått samt bestämma form- och toleranskrav, beroende på bl.a. produktionsmetod. Arbetet sker oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare, produktionstekniker mm. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor.

Din roll kan variera beroende på kund och projekt, fokus kommer att ligga på konstruktion inom området hydraulik. Det kan exempelvis handla om att deltaga i utveckling av hydrauliksystem för fordon, robotar, borriggar eller andra komplexa produkter. Hos oss har du stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.

Som hydraulikkonstruktör hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och en god blandning trevliga kollegor. Du arbetar i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, oftast i uppdrag i nära samarbete med våra kunder, antingen på plats hos kund eller från vårt kontor.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Karlskoga eller Örebro. 

Vad kan du tillföra?

Vi letar efter dig som är nyfiken och som trivs med att kontinuerligt utvecklas och ta till dig ny kunskap. Du är en kommunikativ person som skapar goda relationer till såväl kunder och leverantörer som kollegor. Din  flexibilitet och nyfikenhet hjälper dig att hitta smarta lösningar i utmaningar som kan dyka upp.

Vi söker dig som har jobbat som produktutvecklare/hydraulikkonstruktör och som nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Du har relevant utbildning som civil-/högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot hydraulik.

Meriterande är om du har erfarenhet av exempelvis systemhydraulik och systempneumatik inom tryck och flödesdimensionering, hydraulschema, pumpar, tryckbegränsningsventiler, ventilblock, propotional och patronventiler, ackumulatorer, filter, mm. Har du erfarenhet av hydrauliska motorer och drivlinor är det mycket meriterande.

Vi ser att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter. Du kan skapa ritningsunderlag med relevant måttsättning samt form- och lägestoleranser. Du har god vana att arbeta i CAD, exempelvis Catia och/eller Creo.

Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson:
Anton Rydberg

anton.rydberg@combitech.com / +46 102163223