Juniora IT-projektledare till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar trygghet och balans i livet.
 

Din roll som IT-projektledare

Vi söker dig med bakgrund inom IT-området med intresse för projektledning och förbättringsarbete. Har du arbetat t.ex. som kravledare/processledare, med kravhantering, analys, projektledning, support eller något annat IT-nära område och vill ta nästa steg i karriären?  Eller är du i början av din karriär och har en stor fallenhet för att koordinera och driva verksamheter framåt? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss på Combitech kommer du att arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Det viktiga är att du vill fortsätta utvecklas och lära dig ännu mer inom IT-området. Kunskaper som du sedan kan förmedla till både kunder och kollegor.

Du kommer ingå i affärsområdet Processer, Metoder & Verktyg som arbetar för att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från någon form av IT-relaterad roll. Du har en universitets- eller högskoleexamen alternativt en YH-utbildning inom IT eller motsvarande och har grundläggande förståelse för IT-system och infrastruktur. Vi värdesätter ett intresse för att arbeta med ny teknik och införande av nya arbetssätt och metoder. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktigare än antal år av erfarenhet. Vi söker dig som är samarbetsvillig och målorienterad. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!