Juniora informationsingenjörer till Combitech i Stockholm

Combitech i Stockholm är i en expansiv fas och söker juniora ingenjörer med stort tekniskt intresse och språkkänsla som vill utvecklas till informationsingenjörer tillsammans med oss och våra kunder. Som informationsingenjör blir du länken mellan utvecklare och användare och en viktig kugge i utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar hos våra kunder. 

DIN ROLL SOM INFORMATIONSINGENJÖR

Som informationsingenjör arbetar du tillsammans med utvecklare och konstruktörer i framtagningen av teknisk produktinformation och digitaliserade lösningar för eftermarknad.

Rollen innebär att du samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt, strukturerat och användarvänligt sätt så att en produkt stödjs genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsdokumentation och reservdelskataloger.

Som informationsingenjör kommer du att arbeta både i grupp och enskilt, samt ha mycket kontakt med utvecklare, konstruktörer samt andra experter och sakkunniga inom dina uppdrag för att ta emot, söka efter och verifiera den tekniska informationen.
 

På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant. Du kommer ges möjligheten att bli en viktig länk mellan teknik och användare i något av våra team som ansvarar för teknisk produktinformation åt flera stora företag inom exempelvis försvarsindustrin, fordonsindustrin, medicinteknik och annan högteknologisk industri.
 

Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Som junior ingenjör får du en grundlig introduktion och gedigen utbildning i olika system, verktyg och processer. Du erbjuds löpande kompetensutveckling och stöd för att kunna utvecklas i din yrkesroll som informationsingenjör.

Din bas kommer att vara Alvik i Stockholm med uppdrag primärt i Stockholmsregionen, men hybridarbete mot kunder i övriga delar av landet kan bli aktuellt.

VEM ÄR DU? 

Du tar examen till sommaren och har då gått en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, mekatronik, maskin eller data. Har du redan startat din karriär och jobbat något år inom lämplig bransch så är du också intressant.

Som person är du nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är även analytiskt lagd samt kan planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar. Du bidrar med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.
 

 

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 


Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!