Juniora elektronikingenjörer till Combitech i Östergötland

Vi söker nu juniora utvecklingsingenjörer inom Elektronik som vill utvecklas tillsammans med oss!

Din roll som junior elektronikingenjör

Du kommer tillhöra enheten EMC & Mikrovågsteknik i Norrköping/Linköping som arbetar med inom områdena elektronikutveckling, EMC, mikrovågsteknik och relaterade system. Våra kunder finns framförallt i Östergötland men även i övriga delar av Sverige samt viss del internationellt. Vi jobbar i framkant på att hitta nya lösningar på våra kunders produkter. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team.

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Du kommer att jobba med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Det kan innebära nya utvecklingsprojekt för våra kunder, men även analys och problemlösning i befintliga system. Framtagning av prototyper för nya produktkoncept och mätuppkopplingar förekommer också.

Konsultuppdraget innebär utveckling av komplexa system som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner. Arbetet är inriktat mot konstruktion för signal- och bildbehandling. Uppgifterna omfattar allt från tolkning av krav till färdig produkt. Exempel på områden är programmering, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och komponentval. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och programvara. Du kommer att vara konsult på plats hos vår kund, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t.ex. fördjupning inom teknikrollen och på sikt eventuellt ledarskap eller projektledning.

Utvecklingsmöjligheterna inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande!

Vem är du?

Du är nyutexad, eller blivande nyutexad, högskole- eller civilingenjör. Vi tror att du exempelvis pluggat inom linjerna Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot RF/elektronikkonstruktion. Du har intresse för utveckling av system och produkter, som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner. Du har intresse för områden som exempelvis programmering, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och kompontentval. Meriterande är om du behärskar språk för konstruktion av programmerbara kretsar (FPGA/WHDL) eller prövat Mentor Graphics verktyg för elektronikkonstruktion.

Du har ett stort intresse för teknik där du drivs i livet av en önskan att förstå dig själv och din omgivning ännu bättre och känner en självklar energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar. Du ser det som viktigt och positivt att få möjlighet att utveckla hållbara och säkra lösningar för det framtida samhället. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kollegor och samarbetspartners, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende och skapa goda relationer.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!