Junior teknisk projektledare till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech i Stockholm söker juniora projektledare till uppdrag inom fordonsutveckling och försvarsindusti med kompetens inom exempelvis konstruktion, produktion och provning. Vill du utvecklas inom projektledning i en högteknologisk miljö så kan detta vara rollen för dig!


Din roll som junior projektledare

Som junior projektledare driver du egna interna projekt eller uppdrag hos kund och du jobbar med att säkerställa att de uppställda krav på kvalitét, tid och kostnad uppnås. Uppdragen är varierande och spänner över ett brett tekniskt område. Exempel på typiska uppdrag kan vara intern koordinering av produktionsflöden, koordinerade testverksamheter och projektkalkylering.

Hos Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du kommer att ingå i ett team med allt ifrån juniora kollegor till väldigt erfarna. I teamet har vi varierande erfarenhet inom mekanikutveckling och projektledning och att lära av varandra är en naturlig del av vårt arbetssätt.

Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och möjligheten att vara del av utvecklingsprocessen av unika och högteknologiska produkter - med tanke på våra kunder inom exempelvis fordons- och försvarsindustrin.

För vissa av uppdragen kan möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik finnas.

På Combitech har vi regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning samt något/några års arbetslivserfarenhet. Dokumenterad erfarenhet från fordons- eller försvarsindustrin är meriterande.

Du har ett intresse av att leda och koordinera människor och skapa tydlighet i arbetet. Det är viktigt att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete samt en god förmåga att kommunicera med olika personer inom teknikområdet.

Du trivs i en dynamisk miljö där du kan komma att hantera flera parallella projekt samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk mot kundens behov. Att skapa goda relationer samt söka information och nya kontaktvägar i en organisation ser du som en naturlig del i rollen som projektledare.

För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av produktionsteknik, produktionsutveckling eller konstruktion.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!