Junior teknikinformatör till Combitech Karlskrona

Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhället. Hos oss på Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. På Combitech är vi 2100 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 

 

Din roll som Teknikinformatör 

Vi söker dig som vill arbeta med teknisk information och publikationer för i huvudsak ytfartyg inom ILS-området och försvarsindustri, eller allmänt inom området försvar och industri.  

 

I din roll som konsult inom teknikinformation är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Rollen innebär framtagning, uppdatering och komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt genom hela dess livscykel, inkluderat hårdvara eller mjukvara.

 

Du samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt. Slutprodukten kan exempelvis vara en tryckt publikation som även kan vara i digitalt format via mobil enhet eller webblösning. 

 

Rollen innebär mycket kontakt med både kollegor och kunder för att ta emot, söka och verifiera den information som ska bearbetas. 

 

Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Karlskrona. Tjänsteresor kan förekomma. 

 

Vem är du? 

Du är nyfiken på teknik och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du har en analytisk förmåga och brinner för att förklara system och produkter på ett tydligt sätt. 

 

Vi tror att du är i början av din karriär inom något teknikområde och är nyfiken på att arbeta med teknikinformation. Det kan också vara så att du har erfarenhet som servicetekniker, mekaniker eller liknande och söker dig vidare inom eftermarknadsområdet. Beroende på din bakgrund och tidigare erfarenheter, erbjuder vi lämplig utbildning för att just du ska kunna utföra givna uppgifter.  

 

Din språkliga förmåga är mycket god och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Flera av våra uppdrag finns inom försvar och försvarsindustrin, och har du tidigare erfarenhet från branschen är det en merit.

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

 

Kom & gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!