Junior teknikinformatör till Combitech i stockholm

Just nu söker vi på Combitech juniora teknikinformatörer till våra långsiktiga uppdrag i Stockholm. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.  

 

Din roll som teknisk skribent

Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna och konstruktörerna av en produkt och dess användare. Rollen innebär att du samlar information och data för att sammanställa detta på ett tydligt och strukturerat sätt så att en produkt stödjs genom hela dess livscykel. Exempel på användningsområden är monteringsanvisningar, systembeskrivningar, användarinstruktioner, underhållsdokumentation och reservdelskataloger.

Vi arbetar både med traditionell teknisk information (text och bild) och med digitaliserade lösningar för eftermarknad, exempelvis VR-baserade underhållsverktyg eller 3D-filmer, där den nya generationens produktinformation och underhållstjänster utformas på användarnas villkor.

Som teknikinformatör kommer du att arbeta både i grupp och enskilt samt ha mycket kontakt med sakkunniga inom dina uppdrag för att ta emot, söka efter och verifiera den information som ska bearbetas. Hos oss på Combitech ges möjlighet att producera teknisk information för flera stora företag inom branscher som exempelvis medtech, försvarsindustrin, automotive och ICT.

 

Vad kan du tillföra?

Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, data, medicinsk teknik eller industriell teknik. Som person är du nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar. Du är även analytiskt lagd samt kan planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar.

I dina uppdrag bidrar du med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!