Junior mjukvaruutvecklare till Combitech i Örebro

På Combitech satsar vi på din kompetensutveckling! Är du nyutexaminerad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant?

Din roll som junior utvecklare

I rollen som konsult varvar du spännande uppdrag och projekt inom högteknologisk produktutveckling för försvarsindustri med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling. Vi erbjuder dig möjligheten att få en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål i en nära dialog med din närmaste chef.

I ditt uppdrag kommer du att ha variation i din vardag med olika uppgifter primärt inom mjukvaru- och systemutveckling. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom ”learning by doing” och genom att, tillsammans med de andra i teamet, lösa teamets tilldelade uppgifter.

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Som nyutexaminerad får du en unik möjlighet till professionell utveckling samt mycket goda framtidsutsikter.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör från datateknik, elektroteknik, teknisk fysik, systemvetenskap eller motsvarande med möjlighet till start så snart som möjligt. Du har en passion för teknik med huvudfokus inom mjukvaru-, och/eller systemutveckling och du har erfarenhet av att programmera i C++.

Vi söker dig med stort engagemang som är intresserad och nyfiken inför nya utmaningar. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam för att driva arbetsuppgifter framåt.
Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker efter sista ansökningadag. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!