Junior mjukvaruutvecklare som vill utvecklas i team

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.
 

Din roll som mjukvaruutvecklare

Combitech erbjuder en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher så som rymd- satellit, Telecom, försvar- radarsystem och fordon. Våra konsulter arbetar både inhouse hos Combitech i agila utvecklingsteam men det finns också stora möjligheter att arbeta på plats hos våra kunder.
 
Combitech växer och söker nu dig med ett stort intresse för mjukvaruutveckling. Våra uppdrag finns inom hela utvecklingscykeln, det stora utbudet av kunder och uppdrag innebär både teknik- och branschvariation. Det skapar förutsättningar att både bredda och fördjupa sina kunskaper samtidigt som du har det riktigt kul på jobbet. Vi tror på att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

Vid sidan av ditt uppdrag satsar vi på att göra roliga aktiviteter tillsammans på kontoret. Vi är ett gott gäng som arbetar tillsammans på Combitechs kontor på Lindholmen. Nu är vi 300 personer och vill gärna bli fler! Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

För att trivas på Combitech tror vi att du är en person som är nyfiken på nya tekniska utmaningar! Vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att samarbeta. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, kanske har du inriktningen elektro, teknisk fysik, data, telekom eller teknisk matematik. Arbetslivserfarenhet är inget krav, men det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med utvecklingsprojekt i någon form.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.


 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!