Junior mjukvaruutvecklare sökes till Combitech i Malmö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar om trygghet och balans i livet.

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Vi jobbar i team som tillsammans når lösningar på framtidens tekniska utmaningar. Vi arbetar huvudsakligen med tekniker från Microsoft, men var beredd på att få lära dig nya tekniker beroende på team och projekt.

Exakt hur din dag kommer att se ut är svår att beskriva då vi tar hänsyn till dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är relativt nyexaminerad från en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå eller att du har ett par års erfarenhet efter dina studier. Du har ett intresse för mjukvaruutveckling och att samarbeta med personer i team. Du har erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk, exempelvis C#, Java, Javascript, C++ eller liknande.

Du är nyfiken på konsultrollen och lockas av den variationsmöjlighet som erbjuds. 

Problemlösning kommer naturligt för dig! Vi söker dig som vill utvecklas och som gärna använder teknik för att förbättra processer och lösa problem. Vi tror att du är nyfiken och lyhörd på att lära dig nytt. Du är en god lagspelare och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Det är meriterande om du via din utbildning eller via egna projekt har kommit i kontakt med något av följande: .NET, ASP . NET, Azure Cloud, Angular, Typescript, HTML/CSS, Docker, Versionshantering (Git), Agile, DevOps.

Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!