Junior mjukvarutvecklare till talangprogram

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 

DIN ROLL SOM JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE

Som junior mjukvaruutvecklare på Combitech arbetar du som konsult i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Antingen kan det handla om team ute på plats hos våra kunder eller team i våra egna lokaler. Gemensamt är att du oavsett får arbeta med uppgifter som syftar till att skapa ett säkrare, smartare och mer hållbart samhälle.

 

Du kanske inte vet exakt vad som är ditt intresseområde än men är nyfiken att testa på lite olika för att komma fram till detta. Arbetsuppgifterna är därför varierande och kan innefatta produktutveckling inom mjukvara i olika faser beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Du kommer få lära dig mer om mjukvaruutveckling och konsultrollen omgiven av erfarna och stöttande kollegor.

 

För att ytterligare kunna ge dig en bred bas att stå på vill vi erbjuda möjligheten att ingå i ett av Combitechs talangprogram. Där varvas allt ifrån utbildning till träffar med olika teman relaterat till konsultrollen -en perfekt väg att starta ditt yrkesliv!

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med teknisk bakgrund exempelvis som ingenjör från högskola eller universitet som antingen är nyexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!