Junior konsult till Combitech i Linköping

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Junior konsult

Som junior konsult på Combitech arbetar du i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Vi arbetar med produktutveckling i alla faser och söker dig som vill lära dig mer om mjukvaruutveckling omgiven av erfarna kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från allt mellan konfiguration till design beroende på kundens behov och ditt eget intresse.

Vem är du?

Vi söker dig med teknisk bakgrund som antingen är nyexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och att utveckla varandra.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, additiv tillverkning, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!