Junior IT-säkerhetskonsult till Combitech i Växjö, Enköping och Västerås

Delar du vår passion av att arbeta med hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder att ta fram säkra nätverkssäkerhetsprodukter samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta med spännande teknik? Då kan du vara den som vi söker!

Din roll som junior IT-säkerhetskonsult

Som junior IT-säkerhetskonsult hos Combitech Communication Security (Comsec) ingår du i ett team av tekniska resurser som arbetar med test och validering, integration av system, säkerhetsgranskning samt teknisk rådgivning. 

Du kommer aktivt att arbeta i ett team som stöttar kunden i sin utveckling av de allra senaste nätverkssäkerhetsprodukterna inom totalförsvaret. Som team samarbetar vi med andra discipliner inom Combitech för att skapa mervärde till kunden.

För din personliga utveckling och karriär inom området IT-säkerhet finns ett team med både juniora och seniora kollegor som hjälper dig framåt. Du får vara en del av en härlig gemenskap och kombinera en spännande yrkesroll med en rik fritid, det vi kallar balas i livet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bakgrund från en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper inom IT, IT-säkerhet och nätverksteknik generellt. Det är även meriterande om du har kunskap om säkerhetstest, programmering/scripting, virtuella miljöer/docker samt Windows- och Unix-baserade operativsystem.

Tjänsten som junior IT-säkerhetskonsult ställer höga krav på integritet, omdöme och uthållighet. Du måste därför vara bra på att planera och organisera ditt arbete samt ha viljan och förmågan att fördjupa dig och hålla dig uppdaterad inom ett eller flera specifika teknikområden.

Du är engagerad i det du gör och har förmågan att själv se vad som behöver göras för att därefter realisera det, du förblir lugn och klarar av att prioritera rätt även när belastningen är hög. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra intressenter. Att leverera med kvalitet är en självklarhet för dig vilket bland annat innebär att du har god förmåga att uttrycka dig i tal ock skrift, på såväl svenska som engelska.

Tjänsten innefattar arbete som omfattas av försvarssekretess, detta innebär krav på svenskt medborgarskap och att registerkontroll kommer att genomföras.

Låter det intressant? Hör av dig till oss, eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!