Junior elektronikingenjör - till Combitech Talent Program

Är du nyexad eller blivande nyexad elektronikonstruktör och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program (CTP) - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Din roll som junior elektronikingenjör inom CTP

Du kommer tillhöra vårt kontor i Jönköping som arbetar med systemutveckling och utbildning inom områdena mekanik, inbyggda system, elektronikutveckling, utveckling av frontend och backend system mm. Våra kunder finns framförallt i Jönköping och Huskvarna men även i övriga delar av Sverige, samt till viss del internationellt. Vi jobbar i framkant med att hitta nya lösningar på våra kunders produkter. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team.

Som CTP-konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Du kommer att jobba med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Det kan innebära nya utvecklingsprojekt för våra kunder, men även analys och problemlösning i befintliga system. Framtagning av prototyper för nya produktkoncept och mätuppkopplingar förekommer också.

Combitech Talent Program (CTP), vårt unika utvecklingsprogram som tagits fram i nära samarbete med KTH, ger dig en unik och individuellt anpassad raketstart på din karriär! I programmet varvar du konsultuppdrag med kurser i teknik, samverkan, personligt ledarskap och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs omtalade och erkända metodik. Tillsammans med dina kollegor ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om andra inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.

Konsultuppdraget innebär utveckling av komplexa system som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner. Uppgifterna omfattar allt från tolkning av krav till färdig produkt. Exempel på områden är programmering, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och komponentval. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och programvara. Du kommer att vara konsult på plats hos vår kund, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t.ex. fördjupning inom teknikrollen och på sikt eventuellt ledarskap eller projektledning.

Vad kan du tillföra?

Du är nyutexad, eller blivande nyutexad, högskole- eller civilingenjör. Vi tror att du exempelvis pluggat inom linjerna Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot elektronikkonstruktion. Du har intresse för utveckling av system och produkter, som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner. Du har intresse för områden som exempelvis programmering, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och kompontentval.

Du har ett stort intresse för teknik där du drivs av en önskan att förstå dig själv och din omgivning ännu bättre och känner en självklar energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar. Du ser det som viktigt och positivt att få möjlighet att utveckla hållbara och säkra lösningar för det framtida samhället. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kollegor och samarbetspartners, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende och skapa goda relationer.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!