Javautvecklare till vårt kontor i Växjö

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Javautvecklare

Som konsult på Combitech utvecklar du våra egna produkter tillsammans med kollegor i inhouse-team. Du kan också arbeta åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Du kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Vi jobbar med teknikvariation med allt ifrån konstruktion, elektronik, inbyggda system, IoT, BI, fullstackutveckling och mycket mer.

Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag. Vi levererar alltifrån stödsystem till flygplan, krypteringsmaskiner till försvaret, inbyggd mjukvara till industrikunder och produkter som med hjälp av drönare och AI hittar skadedrabbad skog.

Vem är du?

Med några års erfarenhet inom något av följande områden: Java, JavaFX, något ORM-ramverk, MSSQL eller Oracle, JavaScript, Angular eller React tror vi att du skulle passa bra in hos oss. Idag jobbar vi med agila arbetsätt såsom Scrum eller Kanban. För att vara aktuell för denna tjänst behöver du kunna prata svenska och engelska obehindrat.

Med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande! Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!