Javautvecklare till Combitech i Stockholm

Rollen som utvecklare inom java finns inom ett av Combitechs affärsområden som heter Design och IT. Enheten består av cirka 60 kollegor, en blandning av både juniora och seniora ingenjörer med olika bakgrunder. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling.

Din roll som javautvecklare

Enheten erbjuder spännande uppdrag inom försvarsindustrin där vi ser ett kraftigt ökat behov av kompetens inom java från många av våra kunder. Du kommer utveckla system och applikationer som är uppbyggda på Java.

Vissa uppdrag är maskinnära med en mycket nära kontakt med inbyggda system medan andra uppdrag kan handla om att utveckla desktopapplikationer. Du arbetar ofta i agila och tvärfunktionella team med dagliga scrummöte. För rätt kandidat finns det även möjlighet att axla rollen inom scrummaster parallellt med utvecklaruppdrag.

Combitech erbjuder bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Du kommer både att få dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör. Du har tillräckligt med erfarenhet för att kunna driva  programvaruutveckling inom applikations- eller systemutveckling i Java. Du har förmåga att hantera övergripande krav och konvertera dessa till specifika funktionskrav som krävs för att skapa en mjukvarufunktion. I första hand letar vi efter kandidater med erfarenhet av Java SE och EE, har du dessutom erfarenhet av LinuxOS är det meriterande.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål. Du är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad utvecklare. Har du dessutom erfarenhet från någon av de branscher vi jobbar mot är det klart meriterande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!