Javautvecklare inom försvarsdomänen till Combitech Stockholm

Lockas du av att jobba för ett säkrare och trygga samhälle? Hos oss kommer du vara med och utveckla våra kunders system och produkter som skyddar allt från militära fordon och personal till samhällskritiska funktioner. Combitech får du utvecklas både tekniskt och personligt. Vi söker nu Javautvecklare till en av våra enheter i Stockholm.

Din roll som Javautvecklare 

Vi erbjuder spännande uppdrag inom industrin och myndigheter med stark koppling till försvar och säkerhet, där du kommer få utveckla system och applikationer i Java. Uppdragen spänner från molnmiljö till embedded nära och kan tex innebära att utveckla säkra webb- eller mobila systemlösningar för hantering av känslig information eller att utveckla system för inbyggda enheter på stridsflygplan. Du arbetar ofta i små, agila, tvärfunktionella team med dagliga scrummöten. För rätt kandidat finns det även möjlighet att axla rollen som scrummaster i kombination med rollen som utvecklare.

Enheten består av cirka 60 kollegor, en blandning av både juniora och seniora ingenjörer med olika bakgrunder. Med samarbete och kompetensutveckling skapar vi tillsammans ett inkluderande klimat där du som konsult är med och bidrar till Combitechs och kundernas utveckling.

I teamet arbetar vi med att dela kunskap och erfarenheter med varandra för att utveckla oss själva såväl som våra kollegor. Som utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Combitech erbjuder bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen och personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vem är du? 

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör. Du kan självständigt driva ditt arbete som utvecklare inom applikations- eller systemutveckling med Java. Du har förmåga att kunna hantera övergripande krav och konvertera dessa till specifika funktionskrav som används för att skapa en mjukvarufunktion. Vi söker kandidater med erfarenhet av Java , har du dessutom erfarenhet av LinuxOS är det meriterande.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor.

Då tjänsten kommer innebära arbete som omfattas av försvarssekretess kommer det att krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.  

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla invåra karriärsidor!