Java-utvecklare till Combitech i Stockholm

Just nu söker vi på Combitech flera Java-utvecklare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering? Då kan det vara dig vi letar efter!

Din roll som Java-utvecklare

Som Java-utvecklare kommer du att arbeta med programmering och problemlösning på långa uppdrag hos våra kunder. En del av ditt arbete kommer vara att arbeta både med vidareutveckling av redan befintliga system samt nyutveckling och implementera och konfigurera system och verktyg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. I jobbet ingår till exempel att identifiera kundbehov och implementera lösningar och lösa tekniska problem tillsammans med ditt team.

Hos oss arbetar du åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Du kan variera över tid beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag.

Vad kan du tillföra?

För att bli framgångsrik i den här rollen krävs det att du har en utbildning inom IT, data- och systemvetenskap eller liknande och minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du är såväl proaktiv som lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba och hoppas att din största drivkraft är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att få ta eget ansvar. Du uppskattar ett högt arbetstempo och har god förmåga att planera ditt arbete utifrån tydliga deadlines. Men det viktigaste av allt är att du har goda kunskaper inom Java, vilka du utvecklat antingen genom studier eller arbetslivet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD 

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.  

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!