Java-utvecklare som vill jobba med försvar och försvarsindustrin

Just nu söker vi på Combitech en Java-utvecklare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling? Då kan det vara dig vi letar efter!

DIN ROLL SOM UTVECKLARE MED INRIKTNING JAVA

Som mjukvaruutvecklare deltar du i utvecklingen av supportverktyg. Du medverkar i alla faser av produkternas livscykel, från koncept och idé till förvaltning/vidmakthåll och till slut även avveckling. Arbetet sker i team som tillsammans löser de utmaningar som uppstår, ofta direkt tillsammans med kravställare och slutanvändare.

Våra uppdrag finns inom försvar och försvarsindustrin där arbete i informationssäkerhetsklass förekommer. Som en del av din tjänst ingår även bevakning av exempelvis nya metoder och produkter inom området.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som har goda kunskaper och relevanta erfarenheter inom mjukvaruutveckling i Java. Det är meriterande med en akademisk utbildning inom datavetenskap eller motsvarande.

Vi tror att du har vana av att jobba med komplexa system med flera användare och erfarenhet av omkringliggande system såsom PostgreSQL, Git, Jira, m.m. Har du dessutom ytterligare erfarenhet av agil utveckling i grupp så är det meriterande. Vidare skriver och kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tillmötesgående, flexibel och har en stor passion för mjukvaruutveckling. Med hjälp av din specialistkunskap gör du förnuftiga och rationella bedömningar och arbetar på tills projekt är avslutade. Du har ett nätverkande arbetssätt och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du är ansvarstagande och ser till att arbetets resultat har bästa möjliga kvalitet. För att lyckas i din roll inspireras du av att lösa komplexa problem.

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.
 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.
 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!