Java developer till Combitech i Stockholm

Just nu söker vi på Combitech flera Java-utvecklare med placering i Stockholm. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering? Då kan det vara dig vi letar efter!

Din roll som Java-utvecklare

Som Java-utvecklare kommer du arbeta med programmering och problemlösning på långa uppdrag hos våra kunder. Du kommer arbeta med både vidareutveckling av redan befintliga system och nyutveckling samt implementering och konfigurering av system och verktyg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. I jobbet ingår att identifiera kundbehov och implementera lösningar och lösa tekniska problem tillsammans med ditt team. Våra kunder sträcker sig från försvaret, genom försvarsindustrin till myndigheter och privata företag.

Hos oss arbetar du åt våra kunder i deras team, antingen i våra lokaler eller i deras. Vi vet att behoven kan variera över tid, beroende på var du befinner dig i livet. Ibland är trygghet och långsiktighet viktigt och ibland är variation och utmaning viktigt. Vi erbjuder alla dessa inom ramen för samma anställning.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i den här rollen krävs det att du har en utbildning inom IT, data- och systemvetenskap eller liknande och minst två års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling.

Vi ser gärna att du är proaktiv och lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba och hoppas att du gillar att ställas inför spännande utmaningar som du löser ihop med teamet. Du har god förmåga att planera ditt arbete utifrån tydliga deadlines.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!