IT-säkerhetsarkitekt till Combitech

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du arbeta med IT-säkerhetsarkitektur inom områden som IAM, molntjänster och 5G? Då kan Combitech erbjuda utvecklande arbete i teknikens absoluta framkant.

DIN ROLL SOM IT-SÄKERHETSARKITEKT INOM CYBER SECURITY 

I rollen får du stödja kundernas verksamhet inom IT- och informationssäkerhet. Du genomför behovsanalyser, kravställningar, jobbar med design och arkitektoniska säkerhetsfrågor samt granskar kravuppfyllnad mot standarder och Best Practise. Du levererar även gap-analyser och förbättringsplaner ingår i de dagliga arbetsuppgifterna.

  

Områden där vi växer och har uppdrag inom omfattar bl.a. IAM, molntjänster, 5G, m.m. Våra kunder finns inom försvar, privat näringsliv samt myndigheter och verk. 

Vi är ett team på 14 personer med en bra blandning av seniora och juniora specialister på IT-säkerhet i produkter och system. Tonvikten ligger i Stockholm men vi finns även i Göteborg och Linköping. Vi har en bred erfarenhet som vi gärna delar med oss av och mentorskap är en viktig del av vår utveckling. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har kunskap om, och intresse för, IT-säkerhetsarkitektur och granskning av IT-säkerhet i produkter och system. Kanske har du erfarenhet av att leda och driva tekniska projekt? Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är det en fördel.

Rollen kräver mångårigt och gediget arbete i IT- och informationssäkerhetsbranschen och vi ser gärna lämplig påbyggnadsutbildning med t.ex. CISA, CISM, CISSP. Erfarenhet av ramverk som KSF, CMMC, CIS, etc. är meriterande. 

För att trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du har en god analytisk förmåga och viljan att hela tiden fortsätta utvecklas. Du jobbar systematiskt och metodiskt. Erfarenhet av, och vilja att, självständigt leda egen och andras verksamhet hos kund är väsentligt. Vi arbetar ofta i team med en blandning av seniora och juniora kollegor. Detta ställer krav på att vara samarbetsvillig, kommunikativ och ha god leveransförmåga. 

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag. 
 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!