IT-säkerhetsarkitekt till Combitech i Luleå eller Umeå

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom cybersäkerhet i Luleå och Umeå. Vill du tillhöra ett team som bidrar till att säkra och trygga leveranser hos företag och samhällskritiska funktioner genom att skapa medvetenhet om och utreda säkerheten i deras IT-miljöer?

 

Din roll som IT-säkerhetsarkitekt 

Idag sker en ökad digitalisering i hela samhället såväl inom olika tillverknings- och processindustrier, som av samhällskritiska försörjningsfunktioner och inom sjukvården. I takt med att dessa miljöer digitaliseras ökar naturligtvis behovet av cybersäkerhet och ett genomtänkt säkerhetsarbete 

I rollen som IT-säkerhetsarkitekt kommer du stödja kunden i deras arbete med att granska befintliga IT-miljöer och IT-lösninga, ur ett cybersäkerhetsperspektiv, samt föreslå hur olika säkerhetslösningar och åtgärder ska utformas till att vara med och implementera dem. Majoriteten av våra uppdrag sker ute hos kund, men du kommer ha ett team av kollegor i regionen att lära av, bolla tankar och utvecklas ihop med.

 

Vem är du? 

Vi tror att du har en civil-eller högskoleingenjörsexamen inom datavetenskap eller systemvetenskap och har jobbat några år inom området. Meriterande är om du har en certifiering i CISSP eller motsvarande. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du en kreativ problemlösare med ett teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team och självständigt. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Du måste även vara beredd på ett visst resande då kunderna finns över hela Sverige, även om fokus för denna tjänst framförallt är regionerna i norra Sverige. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag. 

 

 

Kom och gör skillnad 

 Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.   

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!