IT Projektledare till Combitech Stockholm

På Combitech har vi ambitionen att ligga i den absoluta tekniska framkanten för att på bästa sätt kunna stötta och leda våra kunder och partners i deras framtida utmaningar.
Om du vill dela vår passion och stolthet för att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar för det framtida samhället kan du vara just den vi söker!

Din roll som Projektledare, Produktägare eller Scrum Master

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom IT-ledning, digitalisering, system- och mjukvaruutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att möta upp våra kunder och partners behov och söker nu flera Projektledare, Produktägare och Scrum Masters till vårt kontor i Alvik.
 

Som konsult på Combitech får du en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen varierar. I uppdragen har du nära samarbete med andra projektdeltagare och ledare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-projekt eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.
 

Vi kommer att utveckla dig både professionellt och privat. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär.

Vem är du?

Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och vi ser gärna att du har god erfarenhet av att driva tekniska projekt i enlighet med de agila projektstyrningsmodellerna. Som projektledare kommer du vara spindeln i nätet och det är viktigt att du trivs och frodas i en sådan miljö. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och vill driva arbetsuppgifter framåt.

Du har tidigare kanske arbetat som utvecklare eller jobbat i väldigt nära samarbete med utvecklare.
 

Om du dessutom har kunskaper inom SAFe, Prince eller IT-säkerhet är det meriterande.

Eventuella certifieringar inom ovan nämnda områden är också meriterande.
 

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 

Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, och du vill ha ett jobb med både mål och mening.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
 

Kom och gör skillnad
 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!