IT-projektledare till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar trygghet och balans i livet. Sök rollen som IT-projektledare hos Combitech redan idag! 

Din roll som IT-projektledare

Är du intresserad av projektledning, teamledning eller koordinering? Är du dessutom intresserad av teknik och IT? Hos oss på Combitech arbetar du som konsult nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Du kommer ingå i ett team av kollegor som tillsammans bidrar till att öka konkurrenskraften hos våra kunder.

I rollen som projektledare strukturerar du upp ditt och din grupps arbete och introducera och implementera förbättringar löpande. Du fungerar som en naturlig och effektiv kugge i ett större projektperspektiv och har en öppen och konstruktiv dialog både till projektledning och inom ditt delprojekt. 

Projekten du kan komma att leda kan vara allt från rena utvecklingsprojekt inom mjukvara eller IT till produktionsnära koordineringsroller. Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaning för dig. 

Vad kan du tillföra som IT-projektledare?

Vi söker dig med en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör. Du har minst 2 års erfarenhet av en roll som projektledare, ledare eller koordinator, gärna inom IT. Det är meriterande om du har arbetat några år med mjukvara samt har erfarenhet av ett agilt arbetssätt då många av våra uppdrag sker i team. 

Du
har ett brinnande intresse för projektledning, IT och ny teknik samt drivs av att göra skillnad. Du är framåt, orädd och har ett stort engagemang för att utveckla människor, relationer och affärer. Du tycker om och har erfarenhet av att leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat.  

För att trivas som projektledare hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variation och kompetensutveckling i konsultrollen lockar.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

___________________________________________________________________________