IT Object Leader till Combitech Växjö / Linköping

Nu söker vi på Combitech en IT Object Leader för våra mest värdefulla system! Vill du vara med och leda vår fortsatta digitaliseringsresa inom vår konsultverksamhet så är detta en tjänst för dig! Du kommer att ha stor påverkan på våra konsulters arbetssätt och produktivitet. 

Din roll som IT Object Leader

Som IT Object Leader för våra kärnprocesser är du en ledande person inom vår IT-organisation. Du rapporterar till vår CIO och du ingår i den IT-ledning som Combitech har. Ditt ansvarsområde kommer primärt att vara inom konsult- och leveransorganisationens kärna och för de affärsstödjande system som används där.  

Vår ambition är att arbeta DevOps-inspirerat, du kommer att forma ett team runt dig med olika kompetenser där ni gemensamt jobbar mot våra mål. 

Som konsultbolag är våra uppdrag, HR och sälj det viktigaste och det är lösningar som ryms inom dessa processer som ditt fokus kommer att vara. Exempel på system är CRM, beläggningssystem, CV-system, projektuppföljningssystem med mera. Vissa system underhåller vi själva medan andra köps som molntjänster.  

Det är lika viktigt att förstå och våga utmana processerna som det IT-tekniska.   

 

Vem är du? 

Som Object Leader vill vi att du har en eftergymnasial utbildning och tidigare har arbetat med affärsstödjande system. Förmågan att leda och samarbeta värdesätter vi, därför ser vi gärna att du tidigare haft en ledande roll. Att ha erfarenhet av agil utveckling alternativt DevOps är meriterande.

Du har även stor nytta av kreativitet och entreprenörskap. Har du ett nyfiket teknikintresse kommer du kunna hjälpa verksamheten att höja blicken.  

Vår bas för IT vilar på Microsoft 365 och Azure därför är det också meriterande om du kan dessa miljöer. Erfarenheter från konsulting eller annan ”professional services” verksamhet kan också hjälpa dig i rollen.

Placeringsort är Växjö eller Linköping.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. 
 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!