IT-Ingenjör till Combitech i Enköping 

Vi söker dig som vill vara med i, eller leda, projekt och delprojekt i vår verksamhet inom systemintegration och signalskydd. Har du ett teknikintresse och vill vara med och göra Sverige säkrare? Då är detta ett jobb för dig!

DIN ROLL SOM IT-INGENJÖR

Uppdragen kommer primärt ha myndigheter och försvarsindustri inom totalförsvaret som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhetslösningar till system för säker mobilkommunikation eller system för kortautentisering.

Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar, med allt från behovsanalys, kravställning och design, till granskning och testning. Arbetsuppgifterna innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden, och rollen kan därför variera mellan olika uppdrag.  I den här rollen får du möjlighet att arbeta med IT-system, framförallt kring signalskyddsprodukter mot svenska totalförsvaret.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa. Dina kollegor har både djup specialistkunskap och lång kunderfarenhet, vilket ger stora möjligheter till värdefullt utbyte. I teamet finns även mer juniora kollegor där du som erfaren får chansen att mentorera och få utbyte.

Våra kunder finns i hela landet så resor förkommer i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Du har en teknisk utbildning från högskola, KY-nivå eller inom försvaret. 
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från systemdesign och systemintegration eller nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet. Vi tror du jobbat i Linux/ Windowsmiljöer. Kanske har du erfarenhet av kravhantering och kravhanteringsverktyg eller enklare programmering med inriktning på automatisering? Det är meriterande om du har erfarenhet av signalskydd för att du ska förstå de utmaningar som området har.

Du har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Våra medarbetare kännetecknas av god samarbetsförmåga, hög professionalism och vilja att utvecklas.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!