Instructional Designer eLearning - till Östergötland

Vi vill bli fler som arbetar med eLearning! Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tex. tekniska produkter fungerar och sedan omsätta detta till eLearning för olika målgrupper? Eller att omvandla lärarledda utbildningar till helt eller delvis digitala kurser?

Din roll som Instructional Designer

Arbetsuppgifterna kan innebära att utveckla storyboard till eLearning, produktion av eLearning eller att utveckla en pedagogisk lärstrategi runt produkter, processer eller system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för en eLearning.

Du kommer inledningsvis utbildas internt för att därefter arbeta i uppdrag från vårt kontor i Linköping/Norrköping. Uppdragen genomförs ofta i samarbete med våra kunder där du samverkar med exempelvis avdelningar för kommunikation och utbildning. Till din hjälp finns våra specialister inom de områden som du kommer att arbeta med.

Vad kan du tillföra?

Intresse av webbaserad utbildning, pedagogik och tekniska produkters helhet är en förutsättning. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som pedagog, lärare, webbkommunikatör, kommunikatör eller annan relevant examen eller utbildning. Du ska utöver svenska, även bemästra engelska i tal och skrift. Kan du flera språk så är detta en fördel eftersom våra kunder är internationella. Erfarenhet av Articulate Storyline eller liknande för produktion av eLearning och erfarenhet av Learning Management System (LMS) som till exempel Moodle eller Workday Learning eller liknande är en fördel.


Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill därför träffa både dig som har erfarenhet och är redo för nästa utmaning och dig som är intresserad av att börja inom en ny bransch.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.  Urval kommer att ske efter semestern och tjänst/tjänster tillsättas under hösten.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!