Installationstekniker till kritisk infrastruktur till Combitech i Arboga

Combitech i Arboga söker ett flertal nya kollegor. Stämmer orden utveckling, omväxling, team, teknikens framkant och stort eget ansvar in på dig, då har du kommit helt rätt. Att arbeta med oss på Combitech som är ett av Nordens ledande teknikbolag är omväxlande, fritt och utvecklande.
 

Din roll hos oss som installationstekniker

Som installationstekniker erbjuds du ett omväxlande, fritt och roligt arbete. Du kommer att ingå i ett team med hög kompetens inom området. Basen för dina uppdrag är Arboga och med Sverige som arbetsplats och naturen som din granne. Teamet du ingår i arbetar med installationer i försvarets telenät, svenska kraftnät och andra försvarstekniska installationer – du kommer därför vara en viktig länk i försvarskedjan. Du ges stora möjlighet att själv planera och genomföra dina installationsuppdrag ute på fältet. Vi arbetar med den senaste tekniken på olika anläggningar runt om i hela Sverige och vi genomför även utlandsprojekt. Detta innebär att resor ofta förekommer i tjänsten.
 

Varför jobba hos oss?

 • På Combitech är vi ca 2100 anställda, med Saab som ägare står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet.

 • Vi erbjuder ovanligt stora möjligheter till flexibilitet och anpassning av uppdragen samtidigt som du får behålla frihet och variation i vardagen.

 • Vi sätter våra medarbetare i fokus genom kompetensutveckling – oavsett om du är junior eller senior är det viktigt för oss att du utvecklas både personligt och professionellt.

 • Vi är en attraktiv arbetsgivare – vi erbjuder många förmåner till våra anställda.


 

Vem är du

 • Vi söker dig som har intresse eller erfarenhet av el och teknik och som inte är rädd för höga höjder.

 • Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

 • Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång.

 • Du är nyfiken, engagerad och har en vilja att lära dig nya saker.

 • Du har möjlighet att resa flera dagar i veckan.

 • B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Meriterande för tjänsten är om du även har

 • Goda kunskaper inom el/ teleinstallationsområdet.

 • Erfarenhet av telekom och fallskydd.

 • Erfarenhet av torn- och mastbyggnation samt tunga lyft med hjälp av vajerspel.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Tjänsten kräver också att du godkänns i en läkarundersökning för ”Arbete på hög höjd”.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande

 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.
 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!