Ingenjör inom data- eller elektroteknik till Växjö

Vill du vara involverad i flera faser i projekt inom radiokommunikation? Vill du bli en del av ett team som tillsammans jobbar med projekt inom försvarsindustrin? Då kan du vara den vi letar efter!

Din roll som data- eller elektroingenjör

Som data- eller elektroingenjör kommer du vara involverad i våra projekts alla faser. Du kommer att jobba med frågor inom en rad olika teknikområden såsom vågutbredning, antennteknik, radio- och satellitkommunikation etc. Du kommer att bli en del av en grupp på ca 20 personer som kommer stötta dig så att du får bästa möjliga förutsättningar.

Tjänsten innebär bland annat att du är delaktig i projektets olika faser, vilket kan innebära kravspecificering, utvärdering, tester och verifiering. I arbetsuppgifterna kan även ingå konstruktions-/specifikationsarbete och dokumentation av underhållsprocesser.

Större delen av ditt arbete genomförs på kontoret i Växjö, även om tjänsteresor är en naturlig del av arbetet. Resor sker till största delen nationellt, men resor utanför landets gränser kan också förekomma. Till stor del är projekten relaterade till Försvarsmakten.

Placeringsort är Växjö men även andra orter där Combitech är representerade kan vara aktuella.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande kompetens. Du kan vara både i början av din karriär såsom mer senior. Huvudsakliga teknikområdet är inom radio men har du även kunskap inom närbesläktade områden så som drift och underhåll, IT-säkerhet och datornätverk är det meriterande. Likaså erfarenhet från Försvarsmakten/försvarsindustrin.

För att trivas på Combitech tror vi att du är en driven och kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer. Du trivs med att både arbeta enskilt och i grupp. Vi tror att du är lyhörd och prestigelös samt är nyfiken på nya utmaningar som ett led i din professionella utveckling. 

Vi ser gärna att du har B-körkort då vissa tjänsteresor underlättas genom bilkörning.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & Gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!