Ingenjör / Tekniker inom elektroteknik

Vill du vara med och säkerställa att sekretess belagd information inte sprids? Nu söker vi en Tekniker/Ingenjör som vill arbeta i vårt RÖS Lab! Vill du vara med och göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle – välkommen till Combitech!

Din roll som Tekniker/Ingenjör

Vi behöver förstärkning av en tekniker, eller en ingenjör till vårt CE/RÖS Lab i Växjö. På labbet arbetar vi i ett specialområde inom signalmiljö för att säkerställa informationssäkerhet på elektronisk utrustning.

RÖS står för Röjande Signaler, och innebär att signaler från elektronisk utrusning oavsiktligt kan avge sekretessklassad information. Vår uppgift är att testa och verifiera RÖS-egenskaperna av elektronisk utrustning som hanterar sekretessklassad information. Testerna genomför vi i vårt anpassade mät-laboratorium.

Våra kunder är producenter av specialbyggd utrusning där slutkunden har höga krav på sekretess. Vi jobbar även direkt mot Försvarets materielverk, Försvarsmakten och övriga myndigheter.

Din roll blir initialt att hjälpa till och stötta vid enklare rutinmätningar, men även att delta som kontrollant vid leveranskontroller av exempelvis datorer. Kontrollerna sker på plats hos producenterna. Efter en tid inom teknikområdet då erfarenheten ökat, ökar även möjlighet till mer ansvar inom olika projekt.

Arbetet sker i huvudsak på vårt kontor i Växjö, men tjänsten innebär en del resor

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en teknisk gymnasial och/eller högskoleutbildning gärna inom exempelvis elektroteknik eller motsvarande. Vi söker både dig som är junior men också dig som har mer erfarenhet inom området, viktigt är att du har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har kunskap inom uppkoppling av kommunikationssystem, mätteknik, radiokommunikation och antenner eller erfarenhet av reparationer av elektronisk utrustning.

För att trivas i rollen som tekniker krävs att du är lugn och metodisk och med gott ordningssinne.

Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig, samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för en leverans. Du kan behålla lugnet då det ibland är mycket att göra samtidigt som du förstår vikten av att vara noggrann och leverera i tid.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!