Informationssäkerhetskonsulter sökes till Combitech

Brinner du för informationssäkerhet och cybersäkerhet? Vill du hjälpa företag och organisationer att jobba systematiskt med säkerhetskrav för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker! När vårt digitaliserade samhälle växer, ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa! Plaseringsort kan vara Linköping, Malmö, Växjö eller Göteborg.

DIN ROLL SOM INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT

Combitechs konsulter inom Governance, Risk & Compliance (GRC) arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande och stimulerande uppdrag. Trots att vi arbetar med så pass viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på jobbet.

Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security, får samverka med ett exceptionellt kompetent team samt får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Combitechs portföljflora bjuder på en mängd spännande kunder och uppdrag, inom Norden såväl som globalt. Vi söker både seniora och juniora konsulter som drivs av att göra samhället säkrare och vill utveckla sig själv.

Som informationssäkerhetskonsult inom GRC hjälper du våra kunder att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, kontrollera sina risker samt följa lagar och regler enligt branschledande standarder. Du får även kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas säkerhet och effektivitet.

I takt med att cyberhoten och regelverken växer är du den trygga rådgivare våra kunder behöver. Som konsult håller du även samman och leder olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser.

Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut. Combitech har kunder inom flera olika områden, exempelvis industri, energi, finans, offentliga myndigheter, försvar etc.

Exempel på vanliga regelverk, standarder och områden som vårt arbete grundar sig på är ISO 27001/27002, GDPR, PCI-DSS, NIS 2, NIST CSF, CMMC, ISO 22301, Digitala identiteter, Infiltrationsskydd, Dora, etc.

Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Om du blir sporrad av att arbeta med Sveriges vassaste experter inom IT- och informationssäkerhet så är det här ett jobb för dig!

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för området, kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med Governance, Risk & Compliance inom informationssäkerhet.

Du bör ha arbetat med systematiskt informationssäkerhetsarbete exempelvis riskhantering, informationsklassning, framtagning av policy/riktlinjer, informationssäkerhetsutbildningar etc. Vi ser gärna även att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med olika standarder, best practice och regelverk.

Du kan förstå och kommunicera olika säkerhetsaspekter, i varierande verksamhetskontexter och tekniknivåer, på både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är social, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt.

En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att jobbet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle.

Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!