Informationssäkerhetskonsulter inom GRC till Combitech

Brinner du för informationssäkerhet? Vill du hjälpa företag och organisationer att jobba systematiskt med säkerhetskrav för att bidra till ett säkrare samhälle? I så fall kan du vara den vi söker!

När vårt digitaliserade samhälle växer, ökar kraven på företag och organisationer inom säkerhet, standardisering och regulatorisk efterlevnad. Combitechs konsulter inom GRC (Governance, Risk & Compliance) arbetar i team för att lösa några av Nordens mest utmanande och stimulerande uppdrag. Trots att vi arbetar med så pass viktiga frågor ligger det stort fokus på att varje konsult ska utvecklas och ha kul på jobbet. Då efterfrågan av våra tjänster har ökat behöver vi nu fler som vill vara med på vår långsiktiga säkerhetsresa!

DIN ROLL SOM INFORMATIONSSÄKERHETSKONSULT 

Vår enhet, som arbetar med Governance, Risk & Compliance (GRC), fortsätter växa och nu söker vi fler kollegor som vill vara med på resan framåt. Du blir en del av Nordens ledande teknikkonsultbolag inom Cyber Security, får samverka med ett exceptionellt kompetent team samt får möjligheten att vara med i några av Sveriges viktigaste cybersäkerhetsprojekt. Combitechs portföljflora bjuder på en mängd spännande kunder och uppdrag, inom Norden såväl som globalt. Vi söker både seniora och juniora konsulter som drivs av att göra samhället säkrare och vill utveckla sig själva.

Som informationssäkerhetskonsult inom GRC hjälper du våra kunder att arbeta med systematiskt informationssäkerhetsarbete, kontrollera sina risker samt följa lagar och regler enligt branschledande standarder. Du vägleder kunder vid tillämpning av lagar och regler enligt branschledande standarder samt att kontinuerligt utveckla metoder och strategier som bidrar till kundernas effektiva kravhantering, långsiktiga efterlevnad och säkerhet. Som senior konsult leder du olika uppdrag i team med andra konsulter, tar kunddialoger och säkerställer kvalitativa leveranser. Tillsammans med ditt team leder och guidar ni kunden till rätt beslut. Som junior konsult deltar du i dessa team.

Du blir även en del av Cyber Security-divisionen på Combitech, där alla enheter samverkar och hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och blandningen av seniora och juniora konsulter bidrar till att man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Om du blir sporrad av att arbeta med Sveriges vassaste experter inom IT- och informationssäkerhet så är det här ett jobb för dig!

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för informationssäkerhet samt kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med systematiskt informationssäkerhetsarbete. Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete och rådgivning informationssäkerhet samt har jobbat med olika standarder, best practice och regelverk. Du har gärna arbetat olika säkerhetsregelverk samt har en god förståelse för de utmaningar som våra kunder ställs inför. Du får gärna vara certifierad inom informationssäkerhet.

Exempel på vanliga regelverk, standarder och områden vi arbetar med är ISO 27001/27002, GDPR, PCI-DSS, NIS 2, NIST CSF, CMMC, ISO 22301, Digitala identiteter, Infiltrationsskydd, Dora, etc.

Du kan förstå och kommunicera olika säkerhetsaspekter, i varierande verksamhetskontexter och tekniknivåer, på både svenska och engelska.

Som person tror vi att du är social, prestigelös, har en stark drivkraft och en vana av att arbeta med en bredd av projekt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att jobbet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.

Urval sker i löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!