Informationssäkerhetskonsult  inom cyberförsvar, signalskydd och IT-säkerhetsprodukter

Till vårt team inom signalskydd och IT-säkerhetsprodukter söker vi ytterligare informationssäkerhetskonsulter. I din roll som informationssäkerhetskonsult får du, tillsammans med teamet, säkerställa leveranser i produktlivscykelns alla delar, från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning, dokumentation och överlämning.Din roll som informationssäkerhetskonsult inom signalskydd och IT-säkerhetsprodukter

Vi söker dig med erfarenhet av dokumentation och ILS som vill vara informationssäkerhetskonsult i vår verksamhet inom kryptoteknik och signalskydd. Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning, dokumentation och överlämning.

Uppdragen kommer primärt ha verk, myndigheter och försvarsindustri inom totalförsvaret som slutkunder. Teknikområden kan vara allt från specialframtagna högsäkerhets-VPN, till system för säker mobilkommunikation eller system för kort-autentisering. Kunderna inom detta område är kompetenta och erfarna, med både organisation och processer för att driva IT-säkerhetsutveckling och förväntar sig att vi ska kunna leva upp till samma höga standard.

I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete från ax till limpa. Som en av våra informationssäkerhetskonsulter är du inte ensam utan blir en del av ett stort gäng cyber security-experter från hela Norden, där det alltid finns någon att lära av och utbyta idéer med. Våra kunder finns i hela landet så resor förkommer i tjänsten.

Vem är du?

Du har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Vi söker profiler med erfarenhet och intresse för IT- och informationssäkerhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet inom kryptoteknik eller signalskydd, samt tidigare erfarenheter från Försvarsmakten eller FMV. Har du erfarenhet från systemintegration, kravhantering eller nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet är även det meriterande.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en handlingskraftig person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech!

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. I denna roll kan man sitta på något av våra kontor i Mälardalen eller i Stockholm.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!