Informationsproducent till Combitech i Växjö

På Combitech utvecklar vi både teknik och människor för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld. Just nu söker vi en informationsproducent till vårt team som arbetar med informationsförsörjning av Försvarsmaktens ledningsstödsystem inom markdomänen. Vi erbjuder utmaningar i utvecklingens framkant, samt trygga anställningsvillkor och en trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som informationsproducent

Till Combitech i Växjö söker vi personal till vårt uppdrag Ledinfo SE – Försvarsmaktens stödenhet för ledningsinformation. Ledinfo SE ansvarar för informationsförsörjning av ledningsstödssystem inom mark-, luft- och sjödomänen.

Den aktuella tjänsten som informationsproducent inom markdomänen innebär att du samlar in och bearbetar information från många olika dataägare, samt levererar anpassad information till olika ledningsstödssystem. Informationen består av t.ex. organisationsstrukturer med tillhörande materiel, militära symboler, anläggningsinformation och kommunikationsinformation. Det innebär att du behöver ha förmåga att arbeta både systemövergripande och på detaljnivå, med höga krav på noggrannhet och säkerhet.

En viktig del av arbetet är ett bra samarbete med såväl leverantörer som mottagare av information. Det innebär att ha en dialog kring krav, format och innehåll, samt verifiering och validering för att säkerställa att resultatet motsvarar behoven. Du kommer även att vara kravställare av de verktyg som används för att paketera och versionshantera konfigurationsdata. Det innebär att du stödjer ett team av mjukvaruutvecklare med ett användarperspektiv.

På Combitech kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som består av totalt ca 30 personer. Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete, samt möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande. Här ges möjlighet till flexibla arbetstider, kontinuerlig kompetensutveckling och utrymme för eget ansvar.

Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom eller i anslutning till Försvarsmakten och har kunskap om FM:s ledningsstödssystem inom markdomänen och ingående programvaror, t.ex. RSF, SitaWare och SLBsw. Vi ser det som meriterande om du har förståelse för förbandsnära verksamhet och arbetsmetoder. Du behöver dessutom ha en god teknisk förståelse, ett logiskt tankesätt, samt en förmåga att se mönster.

För att trivas i rollen är det viktigt att du kan ta ansvar för att driva arbetet framåt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du som söker har en god förmåga att skapa relationer med kollegor och samarbetspartners, samt är lyhörd och har lätt att skapa en förståelse för kundens behov. Du uppfattas som ordningsam med god struktur och framförhållning. Slutligen har du ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor och en vilja att lära.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!