Informationsproducent inom Försvarsmaktens ledningssystem

På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar om trygghet och balans i livet.

Din roll som Informationsproducent

Vårt projekt, Ledinfo SE, består idag av ca 25 personer placerade i Växjö, Helsingborg och Stockholm. Vi är i dag i ett skede där vi expanderar och vill därför förstärka teamet med fler Informationsproducenter.

Rollen innebär att du kommer arbeta med informationsförsörjning av Försvarsmaktens (FM) ledningsstöds- och kommunikationssystem. Du kommer att arbeta i en produktionsprocess som har ett helhetsperspektiv med målet att FM får den information de behöver när de behöver den till sina system.

Produktionsprocessen innefattar insamling och bearbetning av data samt samordning och leverans av informationspaket. En betydelsefull del är att föra dialog med användarna av FM ledningsstödsystem för att förstå deras krav samt säkerställa resultatet av levererade informationspaket. I rollen kommer du även att agera som kravställare av Ledinfo SE interna produktionsverktyg och stödja våra systemutvecklare i utvecklingsarbetet.

Teamet präglas av ett flexibelt arbetssätt, nära samarbete och god kommunikation. Här ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, utrymme för eget ansvar samt stor möjlighet att påverka både arbetets innehåll och genomförande.

Tjänsteresor förekommer ca 2-4 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon erfarenhet från FM eller FMV och därmed god kunskap om FM organisation, metoder och ledningsstöds- och kommunikationssystem.

Vi lägger stor vikt vid att du har en god förmåga att ta ansvar för att driva arbetet framåt samtidigt som du har en vilja att vara en lagspelare med ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt. Du är ordningsam, uthållig och noggrann med god struktur och framförhållning i ditt arbete. Du skapar bra relationer med kunder, kollegor och samarbetspartners samt är lyhörd och har lätt för att få en förståelse för kundens behov. Du har ett starkt intresse av att vidareutveckla dina förmågor, en vilja att lära nytt och en hög säkerhetsmedvetenhet.

Du är van att arbeta i team och det krävs att du har ett stort tekniskt intresse och en god teknisk förståelse. I arbetet ingår även en del dokumentation så som rapporter, skapa instruktioner och utbildningsunderlag samt skriva krav.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Vi tar semester och rekryteringsprocessen fortsätter i augusti. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!