Informationsingenjörer till Combitech i Skåne/Kronoberg

Combitech söker erfarna informationsingenjörer som vill bidra till att skapa teknisk information kring produkter och system inom försvar och försvarsindustri. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att tillsammans med våra kunder inom försvarsområdet driva utvecklingsarbetet av teknisk produktinformation och digitala lösningar framåt. På köpet erbjuder vi en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt anställningstrygghet och balans i livet. Vi söker konsulter till Skåne och Kronoberg. För rätt person kan även annan plats vara aktuellt.

DIN ROLL SOM INFORMATIONSINGENJÖR INOM FÖRSVARET

I din roll som informationsingenjör är du länken mellan utvecklare och konstruktörer av en produkt och dess slutanvändare. Som informationsingenjör inom försvaret ingår du i ILS-organisationen och arbetar inom arbetsområden som integrerad produktsupport, utbildning, teknisk information eller underhållsteknik. Arbetsuppgifter som reservdelsoptimering, eftermarknadsservice, skapa och hålla i utbildningar eller att arbeta med teknisk dokumentation är vanligt förekommande. Du arbetar nära roller inom bl.a. konstruktion och systemsäkerhet.

Arbetet sker både i grupp och enskilt, antingen i uppdrag på plats hos kund eller i våra in-houseteam. Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med kollegor och konstruktörer, utvecklare samt produktspecialister hos våra kunder inom försvaret.

VEM ÄR DU?  

Du har studerat teknik på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, annat relevant teknikområde eller har motsvarande erfarenhet genom flera års erfarenhet av att arbeta med teknikinformation.  

Har du tidigare arbetat inom ILS/LSA-området eller har erfarenhet av till exempel S1000D, STE eller regelverk för försvarsdokumentation är det starkt meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad, samt kan organisera ditt arbete för att kunna utföra det så effektivt som möjligt. Du bidrar med driv, engagemang och en hög ambitionsnivå. Du har ett intresse av att utveckla området framåt genom innovativa digitaliserade lösningar som förenklar, förbättrar och förnyar användarupplevelsen av produkten.

Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!