Industry 4.0 Strategy Lead

Digital & Management-divisionen på Combitech hjälper våra kunder sätta riktningen för deras digitalisering, knyta ihop deras behov med hela Combitechs teknikbredd och etablera långsiktigt hållbara partnerskap med människan i centrum. Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart.

Din roll som Industry 4.0 Strategy Lead

Som Industry 4.0 Strategy lead kommer du utforma och leda en av de starkast växande tjänsteområdena inom divisionen Digital & Management på Combitech.

I din roll kommer du att bygga upp tjänsteområdet vad gäller struktur, innehåll och kompetens samtidigt som du leder strategiska Industry 4.0 projekt hos våra kunder. Du blir också en nyckelspelare i att forma och skräddarsy upplägg till våra kunder inom området. I takt med att området växer ser vi också möjligheterna att forma ett dedikerat team med personalansvar.

Du kommer ingå i ett starkt lag med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vårt arbete.

Vi är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling mot allt nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på.

Vi är en mix av personer med erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi-, management- och design thinkingkonsulter samt erkända experter inom olika områden från industrin. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Under 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som brinner för digitalisering och vill ta nästa steg i karriären genom att leda ditt eget område på ett bolag som kan teknik och digitalisering på riktigt. Du attraheras av möjligheten att vara med och bygga en ny verksamhet men vill gärna göra det i en trygg anställningsform. Du har flera års erfarenhet från förbättrings- och/eller digitaliseringsarbete, gärna inom en eller flera av områdena produktutveckling, industrialisering, produktionsteknik, produktion, planering, inköp och logistik.

Vi söker dig som är strategiskt tänkande och affärsorienterad med ett gediget teknikintresse. Du har en god förmåga att förstå olika kunders verksamheter och vad olika intressenter drivs av, samt goda kunskaper om hur digitalisering skapar affärsmöjligheter och möjliggör effektivisering.

Du uppskattar att jobba mot beslutsfattande personer hos kund och har praktisk erfarenhet av att strukturera och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser (desktop och intervjuer) såväl som att generera välgrundade insikter och rekommendationer.

Du är självständig, driven och nyfiken med en god förmåga att bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och ansvara för egna leverabler. Du brinner för att lösa problem, och trivs i det osäkra och odefinierade. Du kan presentera och förmedla dina idéer, förslag och lösningar på ett tydligt och inspirerande sätt till kund såväl som internt, med utmärkt visuell och verbal kommunikationsförmåga.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!