ILS-Ingenjörer till Combitech i Linköping

Vi söker just nu ILS-ingenjörer (Integrated Logistic Support) för spännande och varierande uppdrag inom branscher som försvar, industri och infrastruktur. Möjligheterna till olika typer av uppdrag är stora och vi arbetar med komplexa system i teknikens framkant, med allt från ubåtar till flygplan! 

Din roll som ILS-Ingenjö

Din roll som ILS-ingenjör blir att projektleda inom området samt att leda och genomföra drift- och underhållsanalyser i nära samarbete med utvecklingsorganisationerna hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan finnas inom områden som LSA (Logistic Support Analysis), predikteringar och reservdelsdimensioneringar, men hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar. 

Genom olika typer av systematisk analys påverkas produkters design, underhåll och resursförsörjning. På så sätt kommer du medverka till ökad tillgänglighet och effektivitet hos ett system eller en produkt samt reducerad livscykelkostnad. Vi tillämpar vedertagna standarder, väl beprövade analysmetoder och har tillgång till de flesta etablerade stödsystem/verktyg som används i branschen.  

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi arbetar med allt från ubåtar och flygplan till produkter inom infrastruktur 

Täta samarbeten med funktioner för systemsäkerhet och dokumentation är en viktig del av vardagen och ofta förekommer gränsöverskridande samarbeten. Du kommer att ingå i ett härligt team där erfarenhetsutbyte är en självklar del i vardagen. Resor i tjänsten kan förekomma både i Sverige men även internationellt för den som finner det spännande – självklart med hänsyn till rådande restriktioner. 

 

Vem är du?

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde. Har du hunnit arbeta några år, har erfarenhet av branschen och att driva projekt, då är det klart meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ILS även om du kommer att bli väl introducerad av våra erfarna kollegor som kommer att finnas till stöd samt genom interna utbildningar i processer och metoder som används inom området ILS. 

Vi söker en teknikintresserad person som trivs i en miljö där nära samarbete med kunder och kollegor är en naturlig del av vardagen. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser värdet i en god kommunikation och har en positiv grundsyn. Eftersom du kommer ingå i ett team med blandad erfarenhetsbakgrund så kommer du ges möjlighet att bolla komplexa frågor och problem med erfarna kollegor såväl som att mentorera de mer juniora. För oss är det en självklarhet att dela kunskap med varandra för att lösa kundernas behov tillsammans. 

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Då flera av våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan nu direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!