HR Business Partner till Combitech i Linköping

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

  

Din roll som HR Business Partner 

Vårt uppdrag inom HR funktionen är att utveckla, implementera processer och strategier samt tjänster som bidrar till att Combitech når sina affärsmål. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för att leverera verksamhetsnära HR-stöd till avdelningar och funktioner i organisationen främst i Sverige men även i Norden. 

 
Som HRBP hos oss kommer du att arbeta nära verksamheten och cheferna, främst operativt men även strategiskt. Du kommer arbeta brett med operativa HR-frågor såsom att stödja våra chefer inom områden som kultur, ledarskap, talent- och performance management, lönerevison, fackliga förhandlingar, rehabilitering m.m. Du kommer även ha egna ansvarsområden där du driver och koordinerar arbetet både centralt inom Combitech och inom HR.  

 

Placeringsort är Linköping. 
   

Vem är du? 

Du har en akademisk examen från Personalvetare-/HR-programmet eller motsvarande samt några års erfarenhet som HR-generalist eller HRBP. Du har förmåga att arbeta med chefer på olika nivåer för att nå resultat samt att driva och slutföra projekt. Erfarenhet av HR-systemet Workday är meriterande. 

 

Som person är du drivande och har ett stort engagemang i det du gör. Du är van att arbeta med förändringsarbete och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du bidrar till att vi har roligt på jobbet och drivs av att utvecklas både personligt och professionellt. 

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.  På grund av semester sker urval i augusti.

Kom och gör skillnad 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.   

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!  

 

 Kontaktperson: Annica Ekman, Sr HRBP, 0734 178 484.